sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Parsakaalipiirakka

Moi pitkästä aikaa!
Ollut hieman kiireitä, joten blogin päivittäminen on unohtunut.

Tässäpä vähän aikaa sitten tehdyn parsakaali-tomaattipiirakan ohje.

Parsakaalipiirakka

150 g margariinia
4 dl jauhoja
hieman vettä

400 g tuoretta parsakaalia tai pakasteparsakaalia
2-3 tomaattia
50 g pakastepinaattia
100g juustoraastetta

2 osaa vettä (noin 3 dl)
noin 1 osa soijajauhoja ( noin1,5 dl)
mausteita oman maun mukaan

Sekoita pehmeä margariini, jauhot sekä vesi taikinaksi. Painele voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Höyrytä tuore parsakaali pehmeäksi tai lämmitä pakasteparsakaali mikrossa, jotta ylimääräinen vesi haihtuu pois. Viipaloi tomaatit. Sulata pinaatti. Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi ja lisää vuokaan taikinan päälle. Lisää seuraavaksi tomaatit ja sitten levitä pinaatti tasaisesti päälle. Lopuksi ripottele juustoraaste.

Sekoita vesi ja soijajauhot. Lisää sopivia mausteita ja tarvittaessa vaikka soijakastiketta. Kaada vuokaan aiempien lisättyjen ainesten päälle.

Paista uunissa 200*C noin 35-40 minuuttia.

1 kommentti:

Haarukka kirjoitti...

Olipa kiva löytää tänne, kiinnostava blogi sinulla. Kirjoittelin juuri itsekin budjettiruoasta...